Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Çelik Raf ile Süper 123 Arasındaki Farklar
Elle yüklenen ürünlerin depolanmasında sıklıkla tercih edilen çelik ve süper 123 raf, teknik detayları sayesinde kolaylık sağlar. Depolama ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılar. Çok yönlü bir sistem olup cıvatasız bir şekilde monte edilir.

Ürünlerin temel özellikleri arasında montaj hızı, rafların yeniden konumlandırılabilme imkânı ile birbirinden farklı standart aksesuarlar yer alır. Geçmeli bir raf sistemi olup yük taşıma kapasitesi performansı ile ön plana çıkar. Teknolojik tasarımı, modern ve şık bir görüntü sergilediği gibi profesyonel bir kullanım imkânı da tanır. Uluslararası patentli olan bu ürün, pek çok sektörde fonksiyonelliğini rahat bir şekilde sergiler.

Çelik Raf Süper 123 Rafın Özellikleri

Ölçülere göre üç farklı tipte imal edilen süper 123 raf sistemlerinde, iki tarafa da bağlantı sağlayan T formunda profilleri bulunur. Ön kısmında 33 mm’lik dik hatveler ile travers ve aksesuarların montajı için kullanılır. Arka bölümde ise 132 mm’lik hatveler ile diagonal ve yatay dikme grubu profillerin montajı için tercih edilir. EN10204 standartlarına uygun olan sistemler, 3.1 sertifikalı yüksek gerilimli yapısal çelikten imal edilen yapısal bileşenlere sahip. Çelik ve süper 123 raf sistemlerinin galvanizli kaplaması, ürün dayanıklılığını artırarak korozyon gibi sorunlara karşı oldukça yüksek koruyuculu bir önlem niteliğindedir. Bu özelliklerin tamamı dayanıklılığı kanıtlayan teknik detaylar arasında.

Raf Sistemlerinin Aksesuarları Ve Kullanıcılara Sağladığı Avantajlar

Çelik raf ve süper 123 raf sistemleri etiketlik, modüler konteynır ve çekmeceler, dikey seperatörler, raf bölme tablaları, plastik kaplar, lastik rafı, kayar sistem, kaydırmaz şerit ve askılar için boru aparatı gibi birbirinden farklı görevlere sahip aksesuarlar ile işlevselliğini artırır. Böylece, kullanıcılara sağladığı faydaları da çoğaltır. 90 derece köşe ünitelerinin depolama kapasitesini en üst seviyeye çıkarır. Mağazalardan ofislere kadar hem endüstriyel hem de evsel kullanımlar için ideal bir tercih olduğunu kanıtlar nitelikte. Üretildiği malzemeler gereği, uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunar. Uygun maliyetli bir çözüm olan çelik raf ve süper 123 raf sistemleri, birden fazla boyutta modüler yapıya sahip. Kullanım alanına göre seçtiğiniz sistemlerden istediğiniz performansı alabilirsiniz. Çelik raf ve süper 123 raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Super 1-2-3 / Super 4-5-6


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)