Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Elle Yükleme Rafı
Depolama raf sistemleri ticaretin, lojistiğin ve sanayinin büyümesiyle birlikte önem kazanmaya devam ediyor. Sanayi, ticaret, lojistik gibi alanlarda hizmet veren işletmelerin rekabetini geliştiren etkenlerden biri de depoların maksimum düzeyde işleve sahip olmasıdır. Bu sebeple de işletmenin ihtiyacına yönelik depolama sistemi tercih edilmeli.

İhtiyaca yönelik raf sistemini belirlemek için deponun özellikleri en ince ayrıntısına kadar incelenmeli. Tercih edilecek raf sistemleri deponun verimliliğini artıracaktır. Hemen her depoya yönelik farklı raf sistemleri bulunur. Elle yükleme rafı da bu raf sistemleri arasında yer alıyor.

Elle Yükleme Rafı Nedir?

Elle yükleme rafı, hafif ve orta yük depolama raf sistemlerinden biri. Elle yükleme raf sistemleri; yükleme ve toplama işlemlerinin insan gücüyle yapıldığı depolarda sıklıkla tercih edilir. Adından da anlaşılacağı üzere elle yükleme yapılan depolarda kullanılan cıvatasız kurulabilen çok yönlü raf sistemi. Depoların yüksek verimlilikte kullanılmasına olanak sağlar.

Depolamanın yanı sıra arşivleme işlerinde de kullanılır. Tavan yüksekliği fazla olan depolardan maksimum düzeyde fayda sağlayan raf sistemleridir. Genellikle asma katları bulunan depolarda tercih edilir. Katlar arasındaki yürüme koridorları kolaylıkla hazırlanır. Yürüme koridorları ve platformlara gerekli korkuluklar yerleştirilmesi en kolay şekilde sağlanır. Bu da emniyetli ve güvenli çalışma ortamının sağlanmasına yardımcı olur. Ülkemizin deprem kuşağında bulunduğu unutulmadan elle yükleme raflarının depolarda bütün güvenlik önlemlerine dikkat edilerek kurulmaları önemlidir. Yangın sistemlerine kolayca ulaşılabilmesi ve uygulanılması açısından kullanışlı raf sitemleridir.

Elle Yükleme Rafı Özellikleri

Elle yükleme yapılan depoların ihtiyaçlarını maksimum düzeyde karşılamak için tasarlandı. Elle yükleme raf sistemleri farklı şekillerde yeniden konumlandırılabilir.

  • Tasarımında ileri teknolojiden faydalanıldı.
  • Geçme raf sisteminin uygulandığı raf modelidir.
  • Arşivlerde, depolarda duvar önünde ya da orta alanlarda durabilir.
  • İhtiyaca yönelik mükemmel düzeyde yük taşıma kapasitesine sahip.
  • Üretiminde EN10204 standartlarına uygun olma şartı göz önünde bulunduruldu.
  • Mağazalar ve ofisler gibi çok fazla alanda kullanılabilir.
  • Depolar için sunduğu çözümler uygun maliyetlidir.
  • Depoya göre farklı boyutlarda üretilir.
  • Hammaddesi galvaniz çelik. Dayanıklıdır ve uzun yıllar boyunca kullanılabilir.
  • Köşe üniteleri 90 derecedir. Bu köşe üniteleri depolama kapasitesini en üst düzeye çıkaran etmenlerden biri.
  • Ulusal ve uluslararası patenti bulunur.
  • Aksesuar seçenekleri de çok çeşitlidir.

Elle yükleme raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Super 1-2-3 / Unirack


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)