Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Geçmeli Raf Sistemleri
Raf sistemleri küçük bir ofis arşivinden büyük lojistik şirketlerin depolarına kadar her alanda kullanılan hayat kurtarıcı sistemlerdendir. Ticaretin hız kesmeden devam etmesi ve tüketimin artmasıyla birlikte üretilen ürünlerin depolanmasına ihtiyaç duyulur.

Birbirine geçebilen farklı boyutlardaki rafların bir araya gelmesiyle oluşan geçme raflar, daha çok küçük ve orta büyüklükteki ürünleri depolamak için kullanılır. Diğer bir ismi “mini rack” olarak bilinen geçme raf sistemleri, küçük ambalajlı ürünlerin güvenli bir şekilde ve kaybolmadan bir arada stok halinde bulunmasını kolaylaştırır. Doğru raf sistemini seçmek depolama alanınızı en verimli şekilde kullanabilme imkanı sunar. Ürünleri yerleştirme ve saklamanın yanı sıra alınıp taşınmasında da kolaylık sağladığı için geçme raf sistemleri dünyanın her yerinde giderek artan bir yoğunlukla kullanılır.

Geçmeli Raf Sistemleri Ne İşe Yarar?

Depo ve arşiv işlerinde planlı ve düzenli bir çalışma ortamı oluşturabilmek için geçmeli raf sistemleri tercih edilir. Bu sayede hem alandan tasarruf etmiş hem de depolanan şeyleri birbirine karışmadan ve zarar görmeden muhafaza edilmesi sağlanmış olur. Ürünleri istifledikten sonra uygun kategorilere göre ayırabilmek için geçmeli raf sistemleri büyük kolaylık sunar. Rafların yer alacağı yerin büyüklüğüne, üzerine konulacak ürünlerin boyut ve ağırlıklarına göre ölçülerine kullanıcılar kendileri karar verebilir. Pek çok farklı boyutta üretimi sağlanan geçmeli raf sistemleri tamamen ihtiyaç doğrultusunda az alandan çok fayda sağlamak amacıyla üretilir.

Geçmeli Raf Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Geçmeli raf sistemleri, hangi sektörde hizmet veriyor olursanız olun ürünlerinizi depolama ihtiyacı duyduğunuzda en kolay ulaşabileceğiniz raf sistemlerinden biridir. Marketlerde, ofis ya da kırtasiye malzemesi satan yerlerde, ev ya da daha kurumsal alanlarda da mini rack sistemleri kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda montajı da oldukça kolaydır. Vidalama gerektirmez. Yere sağlam basan ayakları ve gelişmiş teknolojilerle üretilmiş tasarımı sayesinde duvara monte gerektirmeksizin devrilmeden durabilir. Bu sayede depolama sektöründe güvenli bir şekilde kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra geçmeli raf sistemleri diğer raf sistemleriyle birlikte de kullanım avantajına sahip. Kolay kurulup kolayca sökülebilmesi sayesinde istenilen alanlara uygun olarak yerleştirilir. Yüksek gerilimli galvaniz çelikten üretilen geçmeli raflar uzun yıllar güvenle kullanmanıza olanak tanır. Geçmeli raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Super 1-2-3 / Unirack


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)