Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Midi Rack Raf Sistemleri
Midi Rack raf sistemlerinin özellikleri nelerdir? Midi Rack, diğer adıyla Unirack raf sistemlerinin en temel özelliği, Avrupa Birliği Standartları uygunluğunu kanıtlayan CE belgesine sahip olmasıdır.

Bu standartlar çerçevesinde üretilen yapısal parçalar, yüksek donanımlı bileşenler ve metal aksesuarların tam entegrasyon ve değiştirilebilirlik özellikleri bulunur. Elle yüklenen ürünlerin depolanma ihtiyaçlarının karşılanmasında yüksek performans gösterir. İleri bir teknoloji ile tasarlanan bu raf sistemleri, kullanıldığı alana modern ve şık bir görünüm katar. Uluslararası patentli olan midi rack, işletmeye önemli ölçüde pratiklik sağlar. Modüler yapısı sayesinde ilâve bir aparata ihtiyaç duymaksızın monte edilir. Genellikle, ota ve büyük hacimdeki ürünlerin muhafaza edilmesinde önemli bir rol oynar.

Midi Rack Raf Sistemlerinin Teknik Ayrıntıları

8 metre yüksekliğe kadar inşa edilen Midi Rack raf sistemleri, galvaniz hammaddesi ile üretilerek korozyon gibi problemlere önlem alır. Ön kısımda bulunan 33 mm’lik dik hatveler, travers ve aksesuar montajı için idealdir. Arka tarafta yer alan 132 mm’lik hatveler de, diagonal ve yatay dikme grubu çubukları için birebirdir. 12 ile 25 mm arasında değişen raf panellerinin derinlikleri de 800 mm’e kadar uzanır. Askılar için boru, kaplama panelleri, etiketlik, plastik kaplar, modüler çekmece ve konteynır, raf bölme tablaları, dikey ve uzun boru seperatörleri, kayar sistem ile kaydırmaz şerit gibi aksesuarlar sayesinde işletmelere önemli ölçüde kolaylık ve rahatlık sağlar.

Midi Rack Raf Sistemlerinin Sağladığı Faydalar

Midi Rack raf sistemleri, ambalajlı ürünlerin depolanmasında kullanılır. Elektrostatik toz boya kullanılarak renklendirilen ürünler, işletmeye dinamik bir görüntü katar. Yapı elemanları ve aksesuarların çeşitliliği, depo alanına tam uygunluk sağlar. İsteğe ve ihtiyaca göre duvara ya da zemine sabitleme işlemi gerçekleştirilir. Modül eklenerek katlı sistem yaratılabilir. Ürün gruplandırması ve stok takibini kolaylaştıran bir yapıdır. Mağaza ve ofis gibi kamusal alanların tercihi bu sistemden yanadır. Uygun maliyetli çözümler sunar. Midi Rack raf sistemleri, çok yönlü fonksiyonlara sahip olup verimli bir kullanım sunar. 90 derece köşe ünitelerinin depolama kapasitesini en üst seviyeye çıkarak işletmelerin performansını artırır.

Midi rack raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Super 1-2-3 / Unirack


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)