Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Mini Rack Raf Sistemleri
Mini rack raf sistemleri, özellikle küçük ve hafif ürünlerin depolanmasında kolaylık sağlayan depolama sistemlerinden biridir.

Ticaretin her geçen gün ilerlemesi ve buna ek olarak e-ticaretin de dünya genelinde artış göstermesiyle ürünlerin yüklenmesi, depolanması ve taşınması da daha önemli hale geldi. Bu işlemler sırasında ne kadar pratik ve güvenli yöntemler kullanılırsa işletmelere de o kadar büyük fayda sağlanacağı için depolarda doğru raf sistemlerini tercih etmek gerekir. Mini rack sistemleri, hafif raf sistemleri ya da geçme raf sistemleri olarak da bilinir. Kurulumu oldukça kolay olan bu raflar küçük ambalajlı ürünleri maksimum kapasitede depolamak ve ardından da bu ürünlere kolay ulaşabilmek için oldukça avantajlıdır.

Mini Rack Raf Sistemleri Özellikleri

Mükemmel yük taşıma kapasitesine sahip olan mini rack raf sistemleri yoğun iş temposu içinde pratiklik sağlayarak iş gücünü hafifletir. Yerden yüksekliği, raflar arası uzaklık ve rafların taşıyacağı yük kapasitesi istenen şekilde ayarlanabilir ve zaman içerisinde değiştirilebilir. Bu sayede mini rack raf sistemini kullanmak isteyen herkes kendi deposunun mimari yapısına uygun olan rafları özgürce kullanma fırsatına sahip olur. Ayrıca bu raf sistemleri kolay kurulumu ve vidalama gerektirmemesi sayesinde montaj yükünü de ortadan kaldırır. Mini rack sistemleri üzerinde ürün olsa da olmasa da duvara sabitlenme ihtiyacı duymadan sağlam bir şekilde dengede durabilir. Gelişmiş teknolojilerle üretilen tasarımı ile 90° köşe üniteleri depolama kapasitesini en yüksek seviyeye taşır.

Mini Rack Raf Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Mini rack raf sistemleri küçük depolardan büyük hangarlara kadar her alanda kullanıma uygundur. Kullanıcılarına düşük maliyetli bir hizmet sunmasının yanı sıra kalabalık ve dağınık görünümünün de önüne geçerek daha derli toplu bir ortam oluşturur. Ürünlerin kategorize edilmesinde sağladığı kolaylık ile hızlı paketleme işlerinin olduğu ya da sipariş üzerine çalışan depolarda kullanımı pratiklik açısından büyük avantaj sağlar. İster depolama ister arşiv işlerinde olsun düzenli bir çalışmayı ön planda tutabilmek için raf sistemlerinin yaygın kullanılması istenmeyen hataların ve oluşabilecek kargaşanın da önüne geçer. Mini Rack raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Hafif & Ağır Hareketli Raf Sistemleri


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)