Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Otomotiv Depo Raf Sistemleri
Otomotiv sektörü, Türkiye ekonomisinin en büyük 3 sektöründen biridir. 16 yıldır ihracat kalemlerinde en önemli paya sahiptir. 2021 yılında ihracatı bir önceki yıla göre yüzde 15 arttı. Toplam ihracat değeri 29 milyar 342 milyon 794 bin dolara ulaştı. Sadece ihracatta değil iç pazardaki payı da gün geçtikçe büyümektedir.

Otomotiv ekonomisindeki büyüme iç içe çalıştığı pek çok sanayi dalını da olumlu anlamda etkilemektedir. Sektördeki büyüme, ihtiyaçlarına beraberinde getirmektedir. İhtiyaçlarını karşılayan ve küresel rekabette farklılaşmalarını sağlayan depo tasarımları da bu gereksinimlerden biridir.

İhtiyacı karşılamak için tasarlanan otomotiv depo raf sistemleri; verimliliğin yanı sıra lojistik yönetime de katkı sağlayacaktır. Zira depolamada temel amaç, dağıtımın güvenilirliğini sağlamak için ürünlere zamanında ulaşmaktır. Otomotiv sektöründe kullanılan depolama sistemi; talebi karşılamalıdır.

Otomotiv Depo Raf Sistemleri Özellikleri

Otomotiv endüstrisindeki gelişmelere paralel olarak tercih edilen depolama raf sistemleri de yenilikçidir. Kullanılan raflar montaj kolaylığı sağlar. Çok yönlüdür ve katlı raf alternatifleri bulunur. Tasarımlarıyla da benzersizdir. Depolama kapasitesini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. 90 derecelik köşe üniteleri ile depolama alanı en üst düzey kapasitede kullanılabilir.

Avrupa Birliği Standartlarına uygun (CE belgeli) yüksek performansa sahip depo raf sistemidir. EN10204 standartlarına uygun şekilde 3.1 sertifikalı çeliklerden üretilir. Kurulumları otomasyona dayalıdır ve işletmeye sayısız çözümler sunar.

Otomotiv depo raf sisteminde kullanılan profiller, kapalı ve deliksiz kutu şeklinde tasarlanmıştır. Çift taraflı bağlantı kirişleri sayesinde kolay ve hızlı montaj imkânı sağlar. Otomotiv depo raf sistemleri kullanılan kalın cıvatalarla zemine sabitlenir. Kenar profilleri dört kademe kalınlığındadır ve yüklemenin kapasitesi göz önünde bulundurularak üretilir.

Otomotiv Yedek Parça Raf Sistemleri

Otomotiv sektöründe kullanılan raf sistemlerinden biri de otomotiv yedek parça raf sistemleridir. Bu raf sistemleri kullanılacak depo alanına göre tasarlanır. Oldukça küçük ve orta hacimlere sahip ürünlerin depolanmasında kullanılır. Yükseklikleri yüksek depolara göre de ayarlanabilir. Kolay erişime sahiptir.

Otomotiv sektörünün yanı sıra toptancılarla, inşaat yapı malzeme depolarında, süpermarketlerde ve lojistik firmalarında da kullanılabilir. Depolama raf sistemleri üretimin öncüleri arasında yer alan Metalsistem, ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurur. Depolama alanınızı en etkin şekilde kullanmanızı kolaylaştıracak raf sistemleri üretir. Otomotiv depolama raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Hafif & Ağır Hareketli Raf Sistemleri / Palet Raf Sistemleri


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)