Hemen Arayın: +90 216 527 86 35
Blog
Plastik Raf Sistemleri
Depolama raf sistemleri, günümüzde pek çok mağaza, ofis, lojistik şirket ya da kamusal alanlarda yaygın olarak tercih edilir. Bu raf sistemlerinin üretiminde kullanılan malzemeler de rafların kullanılacağı yere ve üzerine konulacak ürünün özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Plastik raf sistemleri, daha hafif ürünlerin yerleştirilmesi ve depolanması için üretilen raf sistemlerinden biri. Çelik kadar ağır bir materyal olmayan plastik, hem taşımada hem de rafların yerini değiştirme sırasında kolaylık sağlar. Bunun yanı sıra daha düşük maliyetli oluşu da plastik raf sistemlerinin kullanımını arttırır. Ürünlerin istiflenmesi sırasında ne kadar alanın olduğuna ve hangi raf sistemlerinin daha yüksek yarar sağlayacağına öncesinden düşünülüp karar verilmelidir.

Plastik Raf Sistemleri Özellikleri

Plastik raf sistemleri dayanıklı malzemelerden üretilmiş ve esnek yapılı raflardır. Üzerine ağır yükler yüklenmediği sürece taşıyabildiği maksimum kapasitedeki ürünü güvenli bir şekilde muhafaza eder. Sıcak bölgelerde ya da plastiğe zarar verecek kesici aletlerin yanında bulundurmayacak şekilde konumlandırılmasına özen gösterilmeli. Plastik raf sistemlerinin kurulumu basittir. Tekerlekli ve tekerleksiz alternatiflere sahip olan bu rafları montaj maliyeti gerekmeksizin kurabilirsiniz. Tekerlekli plastik raf sistemleri, kolayca yer değiştirilebilir olmasından dolayı istediğiniz alanlarda rahatlıkla kullanılabilme imkanı sunar. Sade ve her ortama uyum sağlayabilen bir tasarıma sahip olduğu için ekstra geniş bir kullanım alanı sağlar. Bu sayede plastik rafları kullanacağınız yerleri dilediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz.

Plastik Raf Sistemleri Kullanıldığı Yerler

Plastik raf sistemleri büyük ve ağır ürünlerin aksine daha küçük ve hafif ürünlerin depolanmasında kullanılır. Plastik raf sistemleri büyük depolarda ürün depolamak için kullanılmasının yanı sıra günlük kullanıma da oldukça uygundur. Pek çok farklı boyutta üretilen plastik rafları elinizin altında olmasını istediğiniz ürünlere kolay ulaşabilmek için kullanabilirsiniz. Özellikle yoğun iş temposunun olduğu çalışma alanlarında kırtasiye ve ofis araç gereçlerini kategorize etmek amacıyla da plastik raf sistemlerinden yararlanılabilir. Böylece düzenli bir çalışma ortamı oluşturarak ihtiyaç olan malzemelere hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sağlanmış olur. Bunun yanı sıra mutfak ve banyolarda ihtiyaç fazlası ürünleri koymak ya da dağınık görüntüden kurtulup daha düzenli bir ortam oluşturmak için plastik raf sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Plastik raf sistemleri ihtiyaçlarınız için müşteri ilişkileri ekibimizle irtibata geçebilir, web sitemizden ürün ve hizmetlerimizi detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Super 1-2-3


Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)